5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Modanisa.com

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ŞAL NE DEMEKTİR ? HANGİ İŞE FAYDA ?
 
Tesettür örtünmek, gizlenmek demektir. Atkı, bu gayeye hizmet eden zaruri bir malzemedir. Lakin hoşluğu kamufle etmek olası değildir, kesinlikle bir emaresi vardır… Başörtüsü takılış biçimi, kadının hoşluğunun bir belirtisi, 1 yansımasıdır…
 

 
Şal Modelleri UYGULAMALARI
 
zarifliğinizi ve alma istediğimizi çoğaltacak bu modelleri gelin hep beraber teferruatlı 1 tarzda yoklayalım:
 
Atkı Bağlama numuneleri one
 
Eşarp Bağlama numuneleri two
 
Atkı Bağlama numuneleri several
 
Başörtüsü Bağlama örnekleri four
 
Eşarp Bağlama modelleri 5
 
atkı bağlama örneklerini half a dozen
 
başörtüsü bağlama örneklerini 7
 
başörtüsü bağlama örneklerini 8
 
eşarp bağlama örneklerini 9
 
atkı bağlama numunelerini 10
 
Esintili havalarda atkı çözülmesin, sıkıntılı halde kalmayım arzuluyorsanız  en çok öncelik vereceğiniz unit olacaktır. Aynı zamanda elbisenizin göz alıcılığı yaka kısmında bulunuyor ise olağan bir bağlanış ile şıklığınızı ortadan kaldırabilir hatta kolay 1 görünüşe sahip olabilirsiniz. Ancak bu takılış biçimiyle şıklığınızı yükseltecek asil bir görünüşe de sahip olabilirsiniz. Şıklar halinde söyleyeceğim bu unit ile, "hem huzur hem zariflik aynı anda olmaz" laf edenlere inat, konforun ışıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Eşarbınızın 1 ucundan içeri kısma hafifçe kıvırın ve büktüğünüz kısım iç tarafta kalacak tarzda başınıza örtün.Ve çene altından 1 iğne yardımı ile tutturun.
 
* hemen başörtünüzün bir ucu sağ omzunuzdan alta doğru,öbür ucu sol omzundan alta doğru,3.cü yani arka ucu sırtınızda 1 üçgen meydana getirmiş şekilde duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan uç kısmını sol uca doğru alın.Sol tarafı ise sağdan arkaya 1 çember şeklinde sararak başlangıç alanına intikal edin. Şu anda, sırta ait olan uç cephe tarafında kalırken,sol taraftan getirdiğiniz taraf boynunuzun solunda arka ucun üstüne gelecek tarzda elinizde oyalayın.
 
*Öbür eliniz ile şalın sağ tarafa olan tarafını sol elinizle tuttuğunuz tarafla dayanıklı ve kibar görünüşlü 1 imlek atın. Kolunuzda bir de hoş çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan ön tarafa temin ettiğiniz tarafı ise kıyafetinize yaraşır şekilde tanzim edin.ister elbise içerisine alın,diler dışarda serbest pozisyonda koyun yada yarısı dışarıda yarısı iç kesimde duracak şekilde iğneleyin..
 
Şalınız rengi ve şekli ile 1 bütünlük içerisinde ise ve tertipli bir modelle bu bütünlük dağılacak ise, olabildiğince serbest bağlama türlerini kullanmalısınız. Görüntüdeki modelimiz ile çene altından tutturduğunuz atkınızı, boğaz kıvrımınızı meydana çıkaracak şekilde iğneyle sabitlemeniz kafidir. Birde böyle 1 model, sıcak günlerde rüzgar sirkülasyonu elde ederek sizleri rahat tutacaktır. Esintili havalarda yararlanmak sıkıntı yaratabilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Şal  KULLANIMI
 
Dikdörtgen eşarpların kullanılması ve imalı kare başörtülerine bakarak fazl daha çok basit. Ancak her çehre biçiminde hoş tevakkuf etmeyebilir.
 
*Dikdörtgen şal iki tarafı birleşebilecek tarzda orta noktası ayarlanır. Bu şekilde örtülüp çene aşağısından iğne desteğiyle sabitlenir. Ön tarafta bulunan 2 uç denk düzeyde ise ön taraftan bir fiyonk yapılarak ceket  iç taraflarında; üste oturan, sade yada yaka dekoltesi bulunmakta olan bluzlarla kullanılabilir. Böylece darlığı ve dekolteyi kamufle etmek,sadeliğe zariflik ilave etmiş olursunuz. İğne yerine bir broş kullanarak çok daha çok görkemli 1 görünüş elde edebilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA Başörtüsü KULLANIM ALANLARI
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN HANIMLAR DA EŞARPLARI EŞARP ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ZARİFLİĞİNİZİ ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Tüm bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş bir şal sahibi olmak. Atkı denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz adı verilmektedir. Eşarp BİR TARZDIR, Atkı Sizleri SİZ Yapan KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder